Over INEMCO Consultancy

INEMCO Consultancy, opgericht in 2010, is gespecialiseerd in data management en data governance. We leveren consultancy voor organisaties die hun data efficiënter willen organiseren en beheren. Hierbij richten we ons vooral op de master data, zoals klant- en leveranciersgegevens, productinformatie en de data in de supply chain.

Onze expertise in data management en data governance helpt onze klanten om slimmer en effectiever met data om te gaan. We werken projectmatig en ondersteunen organisaties bij het opzetten van plannen, strategieën en de implementatie ervan. We hebben projecten uitgevoerd voor een breed scala aan nationale en internationale bedrijven.

15 jaar ervaring in data governance en meer dan 25 jaar consultancy maken ons experts in data management. Met onze expertise helpen we onze klanten om hun databeheer naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is om organisaties te laten groeien naar een hoger data-volwassenheidsniveau. We hechten daarbij veel waarde aan wederzijds vertrouwen en gelijkwaardigheid. Zo werken we samen aan een duurzame samenwerking.