Over Inemco

In 2017 zag INEMCO, kort voor INterim Export Management COnsultancy, het daglicht. INEMCO is opgericht door Rico den Ouden, een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in het opzetten van een handelsrelatie met Franse ondernemingen. Als regelrechte francofiel zit Rico het samenwerken met Franse bedrijven in het bloed.

De afgelopen jaren heeft Rico met succes de merken L’esprit provençal, Les Goûts de France en Fransbier.nl gestart, waarmee de producten van diverse Franse producenten (zoals Eyguebelle, Meduz, Le Temps de Mets, Les Comtes de Provence, Aquasel en Brasserie Britt) naar Nederland zijn gebracht.

Focus op duurzaamheid

Nu zijn de rollen omgedraaid. Als strategische sparrings- en handelspartner begeleidt INEMCO bedrijven die hun (bij voorkeur in Nederland geproduceerde) producten naar de Franse markt willen brengen. Dat doen we samen met een groot netwerk aan Franse partners.

De focus ligt daarbij op producten die onder de paraplu van Duurzaamheid & Milieu vallen. Dat wil zeggen dat de producten bijdragen aan een duurzame(re) leefomgeving en dat ze duurzaam of biologisch geproduceerd zijn. Producten die de wereld vooruit helpen dus. Daar lopen we warm voor. Weten wat INEMCO voor jou kan betekenen?

Nog vragen?

We helpen je graag. Stel je vraag via dit contactformulier.